Nové termíny pro rok 2019 jsou tady!

Milé drahé Ženy, rok se přehoupl přes pomyslnou hranu a my jsme už opět v roce novém. A my ze srdce přejeme všem příznivkyním, ať je tento rok nový tam, kde potřebujeme osvěžení, více radosti, léčivé pozornosti, lásky a vědomí a naopak, ať zůstává to, co přináší kvalitu do našich životů, dává nám to hluboký […]

Hlavni fotka_orez

Milé drahé Ženy,

rok se přehoupl přes pomyslnou hranu a my jsme už opět v roce novém. A my ze srdce přejeme všem příznivkyním, ať je tento rok nový tam, kde potřebujeme osvěžení, více radosti, léčivé pozornosti, lásky a vědomí a naopak, ať zůstává to, co přináší kvalitu do našich životů, dává nám to hluboký smysl, pocit spojení se Zemí a mezi sebou, proud tvořivosti, hojnosti a zdraví.

Věříme, že můžeme přispět k tomuto proudu a proto se hlásíme s termíny pro rok 2019. Máme připravená setkání, kde se napojíme na cyklus roku a tím využijeme dary každého ročního období a to zejména při práci s bylinami, rituály i kořeny a plody.

Po dobrých zkušenostech z minulých let budou setkání probíhat od sobotního rána do nedělního rána v jurtě Lesní školky Bezinka v Palkovicích (březnové a zářijové setkání) a nebo na Chatě Ostrá na Ostravici (červnové bylinky) s plnou penzí. Bude možné zúčastnit se i bez přespání.

Zde jsou zatím termíny, podrobnější informace k jednotlivým akcím budeme zveřejňovat postupně dostatečně v čas.

První setkání proběhne 23.3. – 24.3. Jarní očistné byliny, poté 22.6. – 23.6. Svatojánské byliny (na Ostravici) a poslední 21. 9. – 22.9.2019 Kořeny a plody.

Moc se těšíme na krásnou atmosféru, která se nám vždy podařila společně vytvořit, na společné sdílení a putování do tajemné říše rostlin, která nám má tolik co nabídnout.

S vděčností  za Ženy na Cestě Zuzka Oceánská a Lucie Czerná.