Jak to bude s bylinkovými setkáními v roce 2020?

Milé ženy, některé nás znáte dlouho a již jste s námi ochutnaly kdejakou bylinku, ať jarní, letní či podzimní likérek. A jiné jste na našich stránkách poprvé. Vždy jsme měly ve zvyku na začátku roku zveřejňovat akce na celý rok dopředu. A letos? Drobná změna, která se děje tím, že všeobecné dění kolem nás vyžaduje […]

Milé ženy,

některé nás znáte dlouho a již jste s námi ochutnaly kdejakou bylinku, ať jarní, letní či podzimní likérek. A jiné jste na našich stránkách poprvé.

Vždy jsme měly ve zvyku na začátku roku zveřejňovat akce na celý rok dopředu. A letos? Drobná změna, která se děje tím, že všeobecné dění kolem nás vyžaduje takovou pružnost, že si dovolíme naše akce zveřejnit až blíže k jejich konání. I z důvodu, že ladíme nová místa, která můžeme navštívit. Ale jistě, budeme se potkávat….chystáme jarní bylinky na krásném místě v Krásné, pak opět svatojánské býlí, které nás pak potěší v zimě a nezapomeneme na podzimní kořeny a plody. A chystáme ještě překvapení, ale o tom více později. Pokud jste tedy nažhavené, co a kdy proběhne, tak prosím, sledujte náš web a v čase dva měsíce před obvyklým astronomickým přechodem se dozvíte podrobné informace.

Život je laskavá souhra dobrodružství, poznávání a hraní si, ke které se stále necháváme vést naší důvěrou, že jsme ve správný čas na správném místě!

Přejeme s lehkostí prožitý čas třeba v přírodě a nebo doma s šálkem bylinkového čaje, který zahřeje i poléčí.

Moc se těšíme na shledávání v tomto kouzelném roce 0202.

Zuzka