Aktuální doporučení pro čas zrovnovažování se…

Milé ženy, zde naše nabídka, jak polaskat a ozdravit své tělo teď, když se zrovnovažuje. Nabídka na posilující vanu? Přidejte do ní výluh z habru a devětsilu a k tomu popíjejte podbělový čaj:) Proč? Habr je strom vytrvalosti, připomíná nám, že navzdory všem překážkám se nemáme vzdávat svých snů, vytrvalost posiluje. Devětsil dezinfikuje a hojí […]

Devětsil

Milé ženy,

zde naše nabídka, jak polaskat a ozdravit své tělo teď, když se zrovnovažuje. Nabídka na posilující vanu? Přidejte do ní výluh z habru a devětsilu a k tomu popíjejte podbělový čaj:)
Proč? Habr je strom vytrvalosti, připomíná nám, že navzdory všem překážkám se nemáme vzdávat svých snů, vytrvalost posiluje. Devětsil dezinfikuje a hojí kůži obecně, využíval se i kdysi za časů morových epidemií. A podběl, ošetří velmi pečlivě naše plíce, utiší kašel, ošetří průdušinky, zkrátka dovolí nám dýchat svobodně.
Jak vše připravit? Nejprve je třeba jít na procházku a vše si radostně nasbírat. Habr nyní kvete a má v sobě obrovské množství pylu, proto doporučuji nasbírat několik hrstí květů do nádoby, ve které se dá přímo zalít 70°C horkou vodou, např. zavařovačky. Před vylitím do vany luhujeme 15 minut přikryté. Devětsilů stačí devět, ideální je devětsil lékařský, kvete růžově, ale léčivý je i jeho bílozelený bratr. Zalijte vodou 90°C horkou a nechte 15 minut přikryté luhovat, poté vlijte do vany. A nakonec podbělový čaj, zářící jasné slunce pro naše tělo po zimě, zalijte hrstku květů vodou horkou 70°C, 15 minut luhujte a poté vychutnávejte po doušcích jeho sílu. Dá se zalít v druhém kole 100°C.
Přejeme krásný zážitek, na konci nezapomeňte rostlinám i sobě poděkovat:)
Přidáváme postupně další tipy: 
Včera mi přišel tip od hlohu. V dubnu nasbírej hrstku hlohových pupenů, dej do alkoholu a každý den protřepej se slovy: Děkuji, že léčíš mé srdce. V květnu, měsíci regenerace srdce, si dej 21 dní po sobě pět kapek této medicíny do vody či na jazyk a Tvé srdce Ti poděkuje.
Lu